St.Anna Vooruit

Lidmaatschap

Welke voordelen biedt de vereniging u als ondernemer?

De vereniging organiseert activiteiten om publiek naar Sint Annaparochie toe te trekken. Door lid te zijn van de vereniging kunt u uw binding met het dorp laten zien.
We kopen sinds kort collectief advertenties in en promoten de ondernemers en het dorp door middel van deze website. Een aantal van onze bestuursleden zitten ook in BOOG (Overkoepelend orgaan van de bildtse ondernemersverenigingen die overleg hebben met de gemeente), daardoor zijn de lijnen met de gemeente zeer kort.
Door het groeiende aantal leden ontstaat de mogelijkheid samen bijeenkomsten te kunnen organiseren voor de leden zoals bijv. lezingen (bijv. over belastingen, notariŽle ontwikkelingen, winkelcriminaliteit), cursussen als BHV en eventueel excursies.
Twee keer per jaar, in april en oktober, is er een Algemene Ledenvergadering, voor retailers zijn er vaker vergaderingen.

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap bedraagt Ä 150,00 (ex. btw) per jaar. Eventuele acties (bijv. de December-actie) kunnen een extra bijdrage vragen.
Door middel van het invullen van het formulier kunt u zich aanmelden als lid bij de Ondernemersvereniging St. Anna Vooruit. Op korte termijn ontvangt u dan bericht van ons.
De velden met een * zijn verplicht.

* Bedrijf
* Contactpersoon Dhr. Mw.
* E-mail
* Straat en huisnummer
* Postcode en plaats
Telefoonnummer
Website-adres (URL)
Eventuele opmerkingen of vragen